WCMpro - Digital Signage

Her på siden kan du finde info om installation, support samt diverse instruktions-videoer. For yderligere support på produktet henvises til vores supportfunktion på email support@konceptit.dk

Install Adobe Air

Adobe Air er et grundlæggende komponent som WCMpro benytter. Installer Adobe Air som det første. Hvis du allerede har installeret dette komponent kan du springe dette skridt over.

Install Editor (SignageStudio)

WCMpro kan afvikles som en applikation direkte på din PC. Arbejder du med tunge medie filer og lignende er dette klart den fortrukne måde. Efter installationen kan du logge ind på systemet med det oplyste brugernavn og password.

Kør Editor i browser

Du kan afvikle WCM editoren direkte i din browser. Tryk på linket for at starte editoren (SignageStudio) direkte.

Video brugervejledning

Nedenstående er et link til en række videoer som fortæller alt om bruger af WCMpro.

Installer player (kun for admin)

Playeren skal KUN installeres på den enhed der skal tilsluttes din skærm, videovæg eller andet.

Du skal ikke bruge denne hvis du kun vil arbejde med administration af indhold.