Turistløsninger

Den interaktive turistinformation har allerede eksisteret i nogle år som et supplement til de bemandede turistinformationer. Men typisk har enhederne været placeret på turistkontorerne og blot linket til destinationens standard hjemmeside. Dette er ikke en optimal udnyttelse af mulighederne.

Med de nyeste hardware enheder med op til 70” touch skærme til udendørsbrug og muligheder for at kunne opbygge kort- og indholdsløsninger der er målrettet opstillingsstederne, kan de interaktive løsninger ikke blot erstatte de eksisterende turistinformationer. De kan rent faktisk tilbyde en langt bedre service.

Advice-IT rådgiver gerne om hvordan I opbygger og vedligeholder en interaktiv infrastruktur, der giver helt unikke muligheder for at styrke oplevelsesturismen.  F.eks. med sæsonbestemte skattejagter, der fastholder familier længere tid i området eller andre tiltag.

Selvfølgelig skal alle informationer kunne bruges på flere platforme. F.eks. hjemmeside, mobile apps og infostandere. 

Advice-IT har mere end 10 års erfaring med databaser, integration, implementering og drift af digitale skilte og selvbetjeningsløsninger til turistindustrien. Vi har derudover erfaringer og viden fra andre nationale markeder, omkring hvad der fungerer mest effektivt. Specielt i Norge har vi gennemført spændende løsninger, der har gavnet det lokale turisterhverv. Vi deler gerne denne viden med vores kunder, så vi sikrer en optimal løsning.

 

En turistløsning fra Advice-IT kan bestå af:

  • Infostander – indendørs og udendørs
  • Storskærme og infosøjler – indendørs og udendørs
  • WCM til styring af indhold, visningssteder og tidspunkter
  • Database fra f.eks. Tellus, Norge