Projektledelse og sparing

Advice-IT har mange års erfaring i at hjælpe større og mindre virksomheder og institutioner med rådgivning om, og implementering af, infostandere og digitale skilte. Både når det drejer sig om nye tiltag og når det gælder om at bygge videre på eksisterende systemer, som eksempelvis at åbne op for nye muligheder eller for at blive bragt “up-to-date”.

Vi rådgiver om sammensætning og opbygning af løsninger, deltager i behovsanalyse, design og implementering af nye løsninger og gennemfører analyser.

 

Hvad kan vi hjælpe med?

Strategi

Advice-IT har, gennem et dybdegående kendskab til markedet og den rivende teknologiske udvikling, mulighed for at assistere når der skal træffes taktiske og strategiske beslutninger. Dette giver virksomheden mulighed for at træffe beslutninger på et bedre grundlag og have luft til at fokusere på egne primære forretningsområder.

Design

Advice-IT er specialister i design og projektering, primært i forbindelse med implementering af komplekse selvbetjeningsløsninger. Vi indgår i et tæt samarbejde med vores kunder, hvilket gør at vi, med baggrund i den enkelte virksomheds specifikke situation, kan finde den optimale løsning.

Implementering

Advice-IT har stor erfaring med implementeringen af løsninger. Både med store projekter, der kan strække sig over mange lande og regioner, samt med mindre løsninger.

Projektledelse

Advice-IT’s erfarne projektledere kan bistå virksomheden med projektledelse og sparring på større projekter. De kan også tage sig af specifikke delleverancer, der f.eks. skal koordineres med andre aktiviteter.